AYUS - vi forener
Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet
Havregrød er noget nær den perfekte morgenmad for Vata- og Pitta maver. Havre er sød i smagen og har varmende og fugtige kvaliteter. Havre reducerer Vata og Pitta og øger Kapha. Dadler er søde i smagen og har kølende og nærende kvaliteter. De afbalancerer Vata og Pitta og øger Kapha.
Antal: 2 Personer
Dosha: V, P
Forfatter: Shanti Gowans
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Rist havregrynene i en gryde ca. et par minutter indtil de afgiver duft. Tilsæt vand eller mælk og bring i kog. Tilsæt de øvrige ingredienser, undtagen dadlerne, og kog indtil havregrynene er bløde, og du har en dejlig cremet konsistens. Tag det af blusset, tilsæt dadlerne og rør rundt. Du kan også vælge at blende havregrøden til slut for at opnå en endnu mere cremet konsistens.
Tilmeld dig Sund Sjæl Nyhedsbrev og få gratis og brugbar viden, inspiration og tips om naturlig sundhed og om AYUS.
Når du tilmelder dig, får du samtidig gratis adgang til:
– Ayurveda type test
– 6 Lækre, ayurvediske madopskrifter
– 1 Urtete-opskrift fra Pukka
I tråd med ånden på AYUS om ro, dybde (og mindre spam) sender vi kun nyhedsbrevet én gang om måneden