Ayurvedisk onlineunivers

hvor krop, sind og sjæl blir rørt og hørt

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Dag 12: “Aum” chanting

‘* Videoen er på engelsk

Flot klaret! Du er har gennemført dagen i går med en vaskeægte ayurvedisk vandterapi. I dag har din krop brug for hvile og ro efter gårdsdagens udrensning. Find et roligt tidspunkt på dagen, hvor du kan være uforstyrret, og nyd denne skønne 11 minutters “aum” chanting meditation. Sæt dig godt til rette med rank ryg og aum dig til dejlig afslapning i krop og sind.

Om videoen:

En typisk SOMA meditation er delt op i 4 dele: En bevægelsesdel, en “aum-chanting” del, en guidet meditation og selve vejrtrækningsøvelserne.

Denne video indeholder SOMA meditation del 2: “Aum-chanting”

Hvem siger at meditation behøver at være kedeligt. Hører du også til dem der, hånden på hjertet, synes at det er lidt småkedeligt og måske endda anstrengende at meditere? Så vil du måske finde glæden, og roen, med SOMA meditation, som er mere dynamisk end andre meditationsformer.

SOMA meditation er en helt ny (i Danmark) meditationsform, med potentialet til at skabe positive og vedvarende ændringer i livet. SOMA meditation er grundlagt med inspiration i de gamle vediske skrifter. SOMA er på den måde endnu en vidunderlig gren af det samme livgivende træ, som også Ayurveda og yoga er en del af. SOMA teknikkerne er udviklet med henblik på at skabe positiv transformation i dit liv og helt ned på celleniveau.

SOMA meditation baserer sig på guidet visualisering, rytmisk vejrtrækning og vejrholdning (breath retention). Den rytmiske vejrtrækning følger behagelige musikalske beats, som er specielt designet til at resonere med vores gavnlige meditative hjernefrekvenser.

Om Sara:

Sara er den første certificerede SOMA-instruktør i Danmark. Hun har derudover en kandidatgrad i Humanbiologi fra Københavns Universitet, og er også uddannet yogalærer. Hendes store passion ligger i at bygge bro mellem den videnskabelige- og den spirituelle verden, og man mærker tydeligt denne kobling i hendes tilgang til SOMA. Hun guider dig blidt igennem SOMA meditationerne med sin utroligt behagelige og tillidsfulde stemme. Sara’s rummelige og favnende personlighed bringer en tryghedsfølelse, der henfører dig til SOMA universets dybeste lag fra første åndedrag……

Tak Sara