AYUS - vi forener

Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Dag 8: Guidet meditation – detox dit sind

  • Varighed: 19 minutter
  • Indtalt af Peter Stokholm

Flot klaret!!! Du er nået halvvejs i detox-forløbet!! Vi håber, at du har nydt din Khichari i går. Måske endda så meget at du glæder dig til at fortsætte med endnu en Khichari-dag i dag 😊.

For at lette resten af dagen for dig,  skal du blot finde 19 selvkærlige minutter. Hvor du i ro og mag kan sætte dig godt til rette og lade os føre dig blidt igennem en dejlig, afstressende guidet meditation.

Detox handler, ifølge Ayurveda, nemlig ikke kun om ophobede toksiner og affaldsstoffer i kroppen. Det handler i høj grad også om alle de følelser, tanker, stimuli og indtryk du oplever, og bliver udsat for, dagen igennem, og som du ikke når at få mentalt fordøjet. Måske mærker du det som tankemylder. Måske føler du dig stresset og anspændt. Eller måske har du svært ved at falde i søvn eller vågner ud på natten.

Uanset hvad din situation er, kan du glæde dig til en skøn, guidet meditation i ørene 😊

OG HUSK at i dag skal du også spise Khichari til morgenmad, middagsmad og aftensmad samt hvis du bliver sulten imellem måltiderne. Og ikke spise andre ting udover.

Generelle anbefalinger til meditation:

  • Sid med rank ryg i en behagelig stilling. Eller læg dig på ryggen med armene ud til siden og benene let adskilte
  • Find et sted hvor du er uforstyrret
  • Sæt din telefon på lydløs
  • Brug meget gerne minimum 20 minutter dagligt på meditation, men husk også at….
  • …..Lidt meditation er bedre end slet ikke at meditere, og hellere springe en dag over end at presse det ind i et stramt hverdagsprogram

De guidede meditationer er blevet til i et samarbejde mellem psykolog Peter Stokholm og Mette. Peter har haft egen psykologpraksis i over 20 år, hvor han har hjulpet og guidet hundredevis af klienter med stress og stressrelaterede sygdomme.

I sit arbejde benytter Peter bl.a. hypnose og hypnoserelaterede teknikker som visualisering og mindfulness. Udover sine mange kompetencer og lange erfaring er Peter også et enormt hjertevarmt menneske. Og så har han en helt utrolig behagelig stemme, der blidt guider dig, støtter dig og fører dig på din egen indre rejse til det sted, hvor du finder fred, stilhed og styrke.