AYUS - vi forener
Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet
En skøn, velkendt og velsmagende græskarsuppe til at lune sig på i efteråret eller vinteren. Græskar er søde i smagen og har varmende og tunge kvaliteter. Alle slags græskar reducerer Vata og Pitta og øger Kapha.
Antal: 2 – 3 Personer
Dosha: V, P
Forfatter: Miriam Kasin
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Vask græskarrene grundigt, halvér dem og udhul dem ved at fjerne kernerne i midten. Skær græskarrene i mindre stykker og kom dem i en gryde med vand. Vande skal lige akkurat dække græskarrene. Bring i kog og lad det simre indtil græskarrene er møre ca. 20 min. Hæld da vandet fra. Blend græskar, plantemælk og ingefær. Put blandingen i en gryde og tilsæt ghee eller smør, sukker og bring i kog. Smag til med salt. Stødt ingefær kan evt. erstattes med 1 tsk. karrypulver.
Tilmeld dig Sund Sjæl Nyhedsbrev og få gratis og brugbar viden, inspiration og tips om naturlig sundhed og om AYUS.
Når du tilmelder dig, får du samtidig gratis adgang til:
– Ayurveda type test
– 6 Lækre, ayurvediske madopskrifter
– 1 Urtete-opskrift fra Pukka
I tråd med ånden på AYUS om ro, dybde (og mindre spam) sender vi kun nyhedsbrevet én gang om måneden