AYUS - vi forener

Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Fald til ro te

Stress påvirker først nervesystemet og så fordøjelsen, og denne te er designet til at kaste sig over problemet i modsat rækkefølge. Først afslapper den fordøjelsen, og så beroliger den dig bagefter. Det er Pukka’s originale Vata-stressbalance-te.

Ingredienser til 2 kopper ro:

  • Fennikelfrø 3 g
  • Kamilleblomster 3 g
  • Kardemommekapsler 2 g
  • Ingefærrodspulver 2 g
  • Lægestokroserod 2 g
  • Havreblomster 2 g
  • Lakridsrod 1 g

Sådan laver du teen:

Kom alle ingredienserne i en tekande. Tilsæt 5 dl friskkogt filtreret vand. Lad det trække 10 – 15 minutter, si urterne fra, og luk så bare op for din stressventil.

Fennikelfrø Er en fantastisk urt for fordøjelsen. Folk med en tendens til nervøsitet og uro får let problemer med fordøjelsen, og dette kan fennikelfrø afhjælpe. Deres høje indhold af æteriske olier lindrer og afslapper musklerne i fordøjelsessystemet. De modvirker kramper og smerter ved at reducere luft i maven og oppustethed.

Kamilleblomster Når vi er stressede, er nervesystemet belastet. Denne verdenskendte gule blomst beroliger nervesystemet, alt imens dens store indhold af mineraler nærer hele dit system. Den er også kendt som en fordøjelsesafslappende urt, der lindrer kramper og smerter.

Kardemommekapsler De smagsrige tropiske frø er utroligt aromatiske og hjælper fordøjelsen med at fungere effektivt. De er også varmende og afhjælper spændinger i maveregionen.

Ingefærrod Den krydrede rod får fordøjelsessystemet til at fungere perfekt. Den stimulerer enzymer i fordøjelsen og maksimerer vores evne til at optage næringsstoffer fra maden.

Lægestokroserod Denne rod er meget blød og helende for slimholdige membraner i kroppen. Den modvirker specielt tørhed i membraner og inflammation i vores fordøjelse, lunger urinveje og i det reproduktive system.

Havreblomster Er søde og lindrer og nærer vores nervesystem.

Lakridsrod Den søde rod er fantastisk mod kramper og inflammation i fordøjelseskanalen. Den er også fantastisk til at styrke svage steder i kroppen, især hvis det er forårsaget af stress eller angst.