AYUS - vi forener

Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Det siger klienterne og medlemmerne

“Jeg har gået i forløb hos Mette over 4 gange for at få et nyt syn på mine udfordringer med min stofskifteforstyrrelse og deraf følgende gener med træthed og maveproblemer.

På lægestandens vegne  kunne jeg drømme om at vi kunne adoptere denne mere holistiske tilgang til mennesket, hvor krop og sjæl i langt højere grad ses som et hele. Selvfølgelig er der forståelser indenfor Ayurveda som jeg ikke kan få til at passe ind i min naturvidenskabelige forståelsesramme, men jeg har trods dette følt mig set og hjulpet med min kost, søvn og livsvaner og kan her bagefter konstatere, at jeg har oplevet en stor positiv forandring.

Tusind Tak Mette

Katja, læge

“Jeg kendte intet til Ayurveda og sagde ja tak til et tilbud fra Mette om 4 online samtaler. Det varede 2½ måned, og jeg er forbløffet over effekten. I løbet af den periode blev mine migræne anfald reduceret til nærmest 0. Og de ting, jeg formåede at gennemføre, har resulteret i et helt anderledes flow i min maves fordøjelse. Det har været et problem i mange år, og jeg havde bekymring om at have fået leaky gut og deraf følgende inflammation.

Det gik selvfølgelig op for mig, at Ayuveda er en livsstil og ikke kun en kur. Og i starten blev jeg overvældet over alt det, jeg kunne gøre, hvilket var på nippet til at få mig til at opgive, fordi jeg ville gøre det “ordentligt”. Her udrettede Mette mirakler, fordi hun var forstående og anerkendende og understregede, at jeg skulle gøre det i et tempo, der føltes rart. På den måde modellerede hun den holdning til mig selv, som jeg har brug for at lære for at motivere mig selv til nye vaner – ikke med en kravfyldt to do liste men fordi jeg har lyst til det. Og det har virket. Også fordi Mette svarede hurtigt, når jeg skrev utålmodige spørgsmål. Så jeg er meget, meget taknemmelig og giver Mette min varmeste anbefaling

Inge B.

“Jeg er dybt taknemmelig for, at have fået muligheden og deltage i dette pilotprojekt i forbindelse med mit stofskifteproblem.

Jeg har fået det meget bedre med mit stofskifte. Mindre “tågehjerne”, mere energi, ingen tunge ben og ikke mindst er min forbrænding blevet bedre. 
Så nu er min vægt begyndt at gå den rigtige vej, nemlig nedad. Det har den ikke kunne mega længe.
 
Så jeg har kun positive ord og anbefalinger til, at komme forbi Mette og Ayus, man kan kun få det bedre. Tusinde tak for det hele
 
Maj-Britt Frandsen, 48 år

“Dårlig fordøjelse, oppustethed og tør hud. Hvis du kender til dette og gerne vil af med det, så kan jeg varmt anbefale et forløb hos Mette. Hun er virkelig dygtig og utrolig hjælpsom og kan hurtigt finde ud af hvilken kost du skal spise for at få det bedre.

Jeg troede, at det jeg spiste var sundt og godt for min krop, men det er noget helt andet jeg skal spise for at min fordøjelse virker bedre. Jeg er så taknemlig for at Mette har lært mig om Ayurvedisk kost (og andre sundhedsfremmende ting). Det giver så god mening at spise det, som kroppen er bedst til at fordøje.

Det kræver noget professionel vejledning, og det er Mette den helt rigtige til. Wauw sikke en forskel jeg oplever. Bedre fordøjelse, mindre oppustethed og mere fysisk velvære, og det er takket være Mette. 

Dorte Rønnebech, forsikringsrådgiver

“Jeg har lige gennemført et 9 ugers forløb hos Mette. Jeg havde en smule kendskab til Ayurvedisk kost i forvejen, men ikke nok til for alvor at komme i gang med den store kost ændring. Og jeg havde slet ikke kunne gøre det uden Mettes hjælp og kærlige guidning.

Mette testede hvilken type jeg var og lavede en fin indføring i den Ayurvediske tankegang og hvilken kost der var god for mig. Dèt at have et forløb, gjorde det meget nemmere at følge den nye kostplan og Mette blev min kærlige indre stemme der mindede mig om alt lige fra ingefær, kogt vand og faste soverytmer.

Der gik forbavsende kort tid, før jeg kunne mærke forandringer i min krop og mit stressede nervesystem faldt mere til ro. Jeg begyndte også at kunne mærke min mave igen og hvad der foregik inden i den. Og som ekstra bonus begyndte vægten også at gå ned.

Tak til dig Mette”

Tine Schleisner-Petersen

“Varm anbefaling herfra. Hos Mette i hendes skønne Ayus sundhedsunivers får du adgang til virkelig gennemarbejdet information og tilrettelæggelse af program for med hvad og hvordan du bedst passer på din krop og skaber balance og ro. Det er nemt at pace en krop – langt svære at få den til at falde til ro når gearet er højt. Hos Mette får du en god guidance i hvordan du med dine individuelle behov får søvn, meditation, kost og bevægelse integreret i din dagligdag.

Thuri Kledal, PhD, naturterapeut og skovbadsguide

“Mange tusinde tak for nogle fantastisk spændende samtaler, jeg har virkelig lært meget og er blevet langt klogere på min krop. Jeg føler at du gav mig værktøjerne til at hjælpe mig selv på rette kurs, og min fordøjelse blev jo SÅ meget bedre på få uger!

 
Noget andet jeg lagde mærke til var, at min ene næsepiercing som jeg har haft i lidt over et år -og som konstant har været irriteret- ENDELIG healede op under mit forløb hos dig. Det kan selvfølgelig være tiden, MEN, jeg er ret så sikker på, at det har noget med bl.a. kostændringer at gøre. Jeg har ingen problemer haft siden 🤗
 
Jeg har taget en masse til mig og håber på, en dag at kunne tage et kursus inde for Ayurvedisk levemåde, når tid og råd er. Jeg er virkelig overvældet af alt det gode det har ført med sig, til min hjerne, krop og sjæl!
 

Danijela, zoneterapistuderende 

“Tusind tak for sidst. Bare det at starte med den lune morgendrik har gjort en kæmpe forskel! Så jeg er dig allerede meget taknemmelig og glæder mig endnu mere til at dykke ned i flere tiltag, da min fordøjelse allerede fungerer meget bedre – det er virkelig vildt hvor hurtigt der er sket forbedringer og hvor stabilt det stadig er godt! Er bare så glad for at have snakket med dig og fået alle dine gode råd.

Naja Sørensen, fysioterapeut 

“Tak for livsgivende forløb hos dig. Jeg har gennem forløbet fået mange gode input til min dagligdag ifht. mit stofskifte. Jeg har gradvist integreret det, der giver mening for mig. Især olier og kosttilskud samt en rolig dagligdag. Min yoga og stille stunder er en del af min rytme. Jeg giver Mette mine bedste anbefalinger – Mette er meget empatisk og lyttende. Hun skaber god mening og er utrolig behjælpelig.“

Pernille, psykoterapeut 

“Jeg har været til 3 online-konsultationer hos Mette. Jeg vil gerne sige mange tak for professionel vejledning. Jeg har fået nogle gode redskaber til min kostplanlægning.

Jeg er særlig glad for, at jeg blev fri for bumser på bagdelen, som jeg har døjet med i flere år. Jeg har tidligere været hos hudlæge; har prøvet forskellige cremer og sæber uden effekt. Mette har anbefalet at fjerne nogle produkter fra min kost, og det hjalp. Fantastisk!

Mette er meget dygtig, hun satte sig ind i mine udfordringer og svarede hurtigt, hvis jeg havde spørgsmål mellem lektionerne.

Elena, 48 år 

“Det har været et lærerigt forløb. Jeg har fået mange virkelig gode og brugbare informationer, som let kan integreres i hverdagen. Det har allerede gjort en forskel for mit velvære og jeg glæder mig til at gøre endnu mere. Man kan mærke en ægte interesse fra Mettes side, som gør forløbet til en ren fornøjelse.

Anette Olsen, administrativ medarbejder 

“Jeg bad om gode råd i forhold til dårlig nattesøvn, mange hedeture og lavt energiniveau. Jeg har fået øjnene op for hvilke madvarer jeg skal nedtone. Jeg sover nu mange nætter uden at vågne. Jeg er mere bevidst om hvilke fødevarer, der giver mig hedeture. Energiniveauet er bedre, når jeg får sovet, så det betyder meget for mig med en god søvn.

Jeg har været meget glad for Mettes grundige og seriøse vejledning og har fulgt rådene for at opdage, at de gav pote. Jeg har oplevet at blive lyttet til og har fået en masse råd, som jeg kan bruge.
 
Karin

“Der er gået 3 mdr. fra jeg havde første samtale med Mette. Der er sat en meget positiv proces i gang og jeg kan allerede mærke, hvor meget godt der er sket i min krop. Jeg sender Mette mine varmeste anbefalinger. Hun ved hvad hun vejleder om😊

Gitte Bavnhøj, Kropsterapeut

“Tusind tak for jer og alle de ting I lægger op. Forresten er jeg glad for flere af meditationer, bl.a. den der detoxer hjernen, den hører jeg tit

Tove 

“Min oplevelse med Ayurveda er meget positiv. Få ændringer i min daglige kost, har givet mig en bedre fordøjelse og en let følelse i kroppen. Ændringerne er nemme at forholde sig til og få ind som vaner i hverdagen. Resultatet er tydelig – mere glæde, mere energi og en god følelse af, at gøre noget godt for sig selv. Jeg kan varmt anbefale dygtige Mette og Ayurveda.

Heidi Pedersen, 39 år

Forløbet hos dig har bekræftet, at det er den rigtige vej for mig. Nogle af de ting, jeg er blevet introduceret til, har jeg allerede taget til mig og fået god effekt af. Blandt andet har jeg fået godt gang i forbrændingen og en dejlig blød hud. Hele den ayurvediske verden tiltaler mig, fordi den når hele vejen rundt. Både det fysiske og det psykiske ved hjælp af både motion og mad, krydderier – alt sammen noget vi kan få fra naturens hånd. Jeg er sikker på, at vi kan finde mange muligheder og mirakler i naturen, hvis vi er villige til at tro på dem og lære dem og ikke mindst lærer dem videre.

Min mand har kunnet se en forandring på mig og kan mærke, at det har været godt for mig og er helt med på at vi bevæger os i den retning. Jeg har fået øjnene op for, hvad ayurveda kan, og jeg kunne virkelig godt tænke mig at dykke dybere. Jeg har fået meget ud af mit forløb og er godt klædt på til at starte en fantastisk livsstil.
 
Tusind tak for denne fantastiske gave. Jeg håber, jeg får mulighed for at følge andre af dine forløb.
 
Maria Læbel Olsen, SOSU-assistent

“Jeg har haft 2. Konsultationer med Mette, omkring min ayurveda type og kost. Mette er sød og imødekommende og let at tale med. De råd hun har givet mig giver så god mening og efter første konsultation lavede jeg nogle kostændringer der gav positivt resultat allerede efter nogle få dage.

Mette er en god formidler og er god til at guide en i nogle af de lidt sværere kostændringer. Jeg kan kun varmt anbefale konsultationer hos Mette.

Nini Skov, sygeplejerske

“Meget inspirerende og oplysende. Har givet mig en større forståelse omkring kosten. Jeg har opnået en bedre fordøjelse, større ro om hvad jeg kan spise, hvad der er godt for min krop, større glæde omkring måltiderne. Mette er så sød og positiv og fuld af god energi!”

Anna Moltke, smykkedesigner og guldsmed

“Jeg har netop afsluttet et forløb hos Mette og kan klart anbefale det. 

Jeg følte mig godt tilpas undervejs og blev vejledt på en nysgerrig, åben og ikke-dømmende måde. Rådene og vejledningerne var enkle og overskuelige og gjorde det nemmere og mere legene at følge. Selvom jeg ikke fulgte alle råd til punkt og prikke, mærkede jeg indenfor kort tid alligevel en forbedring i min krop. Jeg har nu en viden som jeg tager med mig og kan falde tilbage på, selvom forløbet er afsluttet. Det er rart.
 
Rosa Andersen, 39 år og bosiddende på Grønland

“Konsultationerne er meget givende og professionelle. Jeg føler mig stærkere i kroppen, og føler mig i gode hænder totalt. Det bedste er det gode samarbejde med Mette, jeg får altid alternativer i det ayurvediske. Mette er meget rummelig og givende, empatisk og meget dygtig.”

Lone Mitchinson, pensionist

“Mit forløb hos Mette har været trygt og fint. Jeg har tidligere været hos en anden ayurvedisk vejleder, og det har været rart at få genopfrisket visse ting og lært nyt ud fra det sted, jeg kommer fra og er nu. Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Mette

Louise Christoffersen, sygeplejerske

“Jeg fik nogle gode råd og forslag til, hvordan jeg kunne få styr på mine tarme. De var yderst effektive, selvom de blev tilpasset en smule til min hverdag og mit liv. Samtidig fik jeg igen fokus på at gøre gode ting for min krop. Næste skridt er meditation 😊

Kvinde med Colitis ulcerosa, 56 år

Jeg kan varmt anbefale en konsultation med Mette. Jeg er blevet klogere på min krop og min fordøjelse og Mette har givet mig en helt ny indsigt i hvordan jeg skal forholde mig til kroppens signaler.

Christina Tønder Bell, sociolog

“Jeg har opsøgt Mette på anbefaling, grundet at jeg led af ekstrem tør og forhornet hud på begge mine hænder og fødder, så meget, så huden revnede i dybe revner, som gjorde vanvigtigt ondt, jeg havde store problemer med at gå og gik med handsker meget af tiden på mit job, så jeg kunne undgå at spritte mine hænder (arbejder i Sundhedssektoren).

Da jeg startede hos Mette, kunne hun konstaterer at jeg spiste rigtigt, mange grønsager, lyst kød eller ikke noget kød og frugt samt laver smoothies af grøntsager. Men alligevel kunne Mette godt hjælpe og vejlede mig, f.eks. rådede Mette mig til at drikke en sammensætning så min krop blev “smurt” indvendigt og noget olie til at smøre mine fødder udvendigt med. dette råd har jeg fulgt, og den dag i dag revner mine fødder ikke mere, der er stadig lidt hård hud tilbage men ikke mere end hvad mange andre mennesker også har, er sikker på det vil forsvinde helt. På mine hænder, er alt hård hud forsvundet, og de ser helt fine ud igen. Så det er helt fantastisk hvad der er sket og på faktisk kort tid

Jeg har været glad for mit møde med Mette og kan varmt anbefale en konsultation hos hende, Mette er meget grundig og ærlig i sin vejledning.
Tak for hjælpen.”

Hanne Egeberg Jensen, social og sundhedsassistent

“jeg har en klar fornemmelse af at det giver så god mening for mig det du har fortalt mig om! :). Det føles godt og jeg har mærkbart mindre oppustet mave. Så dejligt ! Jeg føler mig på rette vej. 

I starten følte jeg mig også meget sulten hele tiden, men nu har jeg fået en meget bedre fornemmelse for mæthed og holder pauser mellem måltider, det er jo godt og hjælper på det hele. Spiser mindre og føler mig mere mæt !

Tak for konsultationen!

Kvinde, 28 år

“Jeg har taget konsultationer hos Mette Westerholt omkring søvn og fordøjelse. Mette har vejledt mig til at træffe nogle beslutninger omkring mine daglige rutiner, som har givet mig en bedre kropslig balance, rutiner, som er realistiske for mig at udføre. Som vejleder møder Mette mig der, hvor jeg er, “læser” mine behov og har fokus på, at jeg tager en tilpas mængde ayurvedisk tankegods med mig hjem.

Hos Mette er man i professionelle hænder, hun ved, hvad hun taler om, og så er hun ovenikøbet et utroligt behageligt menneske.”

Line, barslende byplanlægger

“Konsultationerne med Mette har først og fremmest givet mig nogle simple og effektive teknikker til forbedring af min fordøjelse, og til at nedsætte mit alt for høje stress niveau. Nogle af teknikkerne er nu så inkorporerede i mit daglige liv, at jeg ikke tænker over dem, men blot bruger dem hver dag. Andre teknikker er nogle, jeg kan tage frem og bruge til at støtte mig selv, når jeg er under særligt pres, for eksempel under sygdom eller ved stressende situationer.

Noget af det, som jeg under konsultationerne med Mette også har sat meget pris på, er Mettes evne til at forbinde Ayurveda og videnskab. Jeg er selv uddannet inden for sundhedsvidenskab, og det har givet mig tryghed og større mod på at gå i kast med Mettes råd, når disse råd kunne ledsages af videnskabelige resultater og forklaringer.

Jeg er taknemmelig over de fysiske forbedringer, jeg har opnået, og den viden jeg har fået – det kan virkelig anbefales.”

M. Andersen, Cand.scient.

“De ayurvediske konsultationer er meget oplysende og afbalanceret. Mette er virkelig god, og afstemmer mængden af information tilpassende. Mette opmuntrer mig, roser mig med mine fremskridt og forstår at det er vigtigt ikke at forlange, at man går ‘all in’ fra begyndelsen.”

J., nærorientalsk arkæolog og folkepensionist

“Med hjælp fra Mette har ganske få ændringer i min hverdag gjort en enorm forskel for min velvære og sundhed – Ayureveda giver bare så god mening.

Anna Knudsen, 50 år

“Gid jeg havde kendt til det her for 20 år siden! Min hud har aldrig været så blød som nu. Det vil jeg gøre resten af livet (oliemassage). Det er let at komme i gang, og som ingeniør kan jeg godt lide at det er ‘hands on’/håndgribelige råd. En virkelig skøn og naturlig måde til at reducere tørhed”

Irene Juul Vissing, ingeniør

“Jeg føler mig stærkere og har fået overskud og energi. Jeg plejer at være meget kuldskær og træt, men nu har jeg fået varme i kroppen igen. Min hud er blevet pænere, og jeg er begyndt at tabe mig – uden at jeg tænker over det. Og så elsker jeg mine morgener med min ‘Golden Latte’, som er min nye ‘last’.”

Mette Brink, kommunikationsrådgiver og storyteller

“Jeg opdagede jo, at jeg var blevet gravid kort tid efter mit møde med dig. Jeg nåede at gøre en masse lækre indkøb b.la. ghee, alle anbefalede kosttilskud og lavede også gurkemeje-latte. Jeg nåede at opleve en væsentlig forbedring ved at spise grød som mit første måltid, og min fordøjelse blev allerede bedre efter få dage. Jeg synes virkelig at ayurveda har nogle fine og brugbare principper. Mange tak for din hjælp!”

Kvinde, 27 år

“Min mave er mere rolig, og jeg kan helt sikkert mærke en forskel. Tak 🙏

Pernille Pedersen,  frisør

Om detox-forløbet du kan deltage på 2 gange i året på AYUS:
“Jeg kan klart anbefale AYUS forårsdetox, da alle kan være med. Det er vigtige med “lette” råd at få implementeret i en travl hverdag, og som samlet set kan gøre en stor forskel for ens velbefindende.
 
Jeg glæder mig hver dag til næste dags detox og gør stadig en del af det  – tre måneder efter – som nu er ved at blive til vaner
Bh. Michelle”
 

Michelle Taarnberg, Key Account Manager, Equity Partner, Forsikringsmægler

Tusind for et inspirerende og anbefalelsesværdigt kursus. Det er en fin introduktion til det ayurvediske sundhedssystem med tips til sunde vaner, der er meget overskuelige at flette ind i sin hverdag. 
Og skøn yogavideo  – dejlig rolig stemme og virkelig gode instruktioner!
 

Marianne Nielsen

“Hver dag byder på en ny tilføjelse til detoxforløbet, med let forståelige forklaringer. Jeg oplevede virkelig at jeg kunne følge med og det var dejligt at der blot var én ny ting jeg skulle tilføje og forholde mig til hver dag. Det gav mig mulighed for at fordybe mig og virkelig give det tid”
 

Karen Bendixen,  gartner

“Rigtigt dejligt med en enkelt ting/opgave pr. dag 😀
 
Charlotte Rasmussen,  43 år
Tak for jeres forløb, hvor jeg har fået noget godt med. Jeg har nu en fast vane med at drikke varmt vand med citron hver morgen. Og jeg er nu kommet i gang med at dyrke 10 minutters yoga hver anden morgen. Det sidste jeg har taget med, er jeres ret med basmatiris og mungbønner. Der står nu altid en gryde i køleskabet med det. jeg kan godt lide det jeg har fået med. Lidt men godt. Og nogle vaner er ændret. Tak skal I have for det
 

Christina Østergaard, iværksætter og leder

Jeg synes det har været rigtigt godt. Skønt med lidt ‘easy access’ til den ayurvediske verden, som hurtigt bliver meget overvældende og regelfuld afhængig af hvilken bog, man læser. Dejligt nemt og overskueligt og ikke for mange ting man skal ud at investere i. I er gode til hurtigt at svare på spørgsmål. Jeg er meget tilfreds
 

Rikke Fisker Bundgaard

Tusind tak for at være med på efterårsdetox. Det har jeg været rigtig glad for. Rigtig glad for de forskellige tiltag med krydderier  🙏 tak. Jeg er faktisk glad for det hele. Det er også rigtig dejligt at rense med kokosolie
 
Tove