AYUS - vi forener

Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Vores intention

Med AYUS ønsker vi at inspirere og guide dig i retning af mere sundhed for kroppen, dybere ro i sindet og øget bevidsthed i sjælen. AYUS er dit åndehul i hverdagen, hvor du kan kan lade op og tanke ny energi. At komme i balance på naturlig og holistisk vis. Så du kan leve præcis dét liv, du drømmer om, og som er meningsfuldt for dig. Vi ønsker at bringe mere spiritualitet, sjæl og hjerte ind i danskernes liv generelt. Alt sammen på en jordnær, let og ukompliceret måde der også vægter den konkrete og videnskabelige vinkel højt. Og så ønsker vi  inderligt at (gen)forene yogaen med dens søstervidenskab Ayurveda, så de igen kan gå hånd i hånd præcis som de oprindeligt gjorde det i deres storhedstid i Indien.

Vi bestræber os på at forene den mere end 5000 år gamle ayurvediske livsvisdom, og yogaens sundhedstradition, med moderne og vestlig forskningsbaseret sundheds-videnskab. Vi lever i en tid, hvor der måske mere end nogensinde er brug for øget nærvær og bevidsthed. Mere forbundethed indadtil. Først og fremmest for at vi kan hele os selv og følge vores livsvej – vores Dharma. Så vi også kan møde de mennesker, der krydser vores vej, med åbenhed og hjertelighed. Vi ønsker, at de mange positive virkninger af ayurvedaen, yogaen og meditationen når ud til lige netop DIG, og vil skabe lige så stor glæde, bevidsthed og mening i dit liv, som det gør i vores. 

Vi mærker det selv så tydeligt på egen krop, og ser det igen og igen hos vores mange klienter og elever. Lad os træde vejen sammen og løfte hinanden i fællesskab. Med intentionen om en holistisk levevis i overensstemmelse med naturen – den ydre såvel som vores indre natur.

Pranayama

Ayurveda er et holistisk sundhedssystem der stammer fra Indien, og som har til formål at skabe balance i krop, sind og sjæl. Ayurveda indeholder en dyb viden om helbredelse og forebyggelse af sygdom og baserer sig på 100 % naturlige metoder, der understøtter kroppens egen evne til at hele sig selv. Ayurveda er yogaens sundhedstradition, og oplever i dag en sand renæssance. Det er ikke tilfældigt at Ayurveda betyder – livets videnskab (Ayus betyder liv, veda betyder viden)

Al oplysning og information på AYUS er ment som et supplement til, og ikke erstatning for, lægelig behandling. Oplysningerne er ikke beregnet til diagnosticering, behandling eller helbredelse af sygdom, og hvis du har akutte eller kroniske symptomer, beder vi dig kontakte en læge. Tjek altid med din læge før du tager urter, kosttilskud, olier eller bruger æteriske olier såfremt du er medicineret, er gravid, ammer eller har en diagnose.