AYUS - vi forener

Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Lyt med til denne podcast om “Ayurveda – sundhedsvisdommen fra Indien” –  KLIK HER

Det mere end 5000 år gamle sundhedssystem fra Indien indeholder en helt unik viden om helbredelse og forebyggelse af sygdom, der udelukkende baserer sig på naturlige metoder. Det kan du blive meget klogere på ved at lytte med i denne podcast.

“….Et vigtigt begreb indenfor Ayurveda er de tre kropstyper (doshaer) kaldet Vata, Pitta og Kapha. De kan bedst beskrives som tre grundlæggende livsenergier, der findes overalt i kroppen; i hver en celle, organ og væv….”

“….Alle tre doshaer er altid til stede hos os alle, men forekommer i forskellige konstellationer fra person til person. En helt central teori, indenfor Ayurvedisk medicin, er at sundheds eksisterer, når der er balance imellem de tre doshaer Vata, Pitta og Kapha….”

Ta´SUND-FORSKNING i ørerne og gør opvasken, løbeturen eller køen i supermarkedet sjovere. Med SUND-FORSKNING podcast kan du gøre spildtid til den mest spændende tid i døgnet. Udvalgte artikler, hvor du blir klogere på alt fra magnesiummangel til glansløst hår og Ayurveda. Besøg podcasten – klik her.