AYUS - vi forener

Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Dag 6: Ansigtsyoga

Er din videokvalitet forringet, kan det måske skyldes dine mobil/computer indstillinger. Klik på “Kvalitet” under “Indstillinger” på din enhed og vælg derefter din foretrukne videokvalitet.

I dag skal du blot sætte dig godt tilrette og lade Cecilie guide dig igennem 4 blide og selvkærlige ansigtsyogaøvelser, der har til formål at afspænde, opstramme, styrke og løfte dit ansigt og fremhæve dine naturlige, smukke ansigtstræk.

Vi glæder os!! Gør du også?

Det får du brug for:

Evt. et foldet tæppe, en yogablok eller lignende til at sidde på. Derudover en god internetforbindelse og ellers bare dit “glatte” ansigt 😊

DE 4 ANSIGTS-YOGAØVELSER:

Ansigtsyoga: Reducér panderynkerne – varighed 6 minutter klik her

Ansigtsyoga: Farvel til hængende øjenlåg – varighed 3 minutter klik her

Ansigtsyoga: Friske og fyldige kinder – varighed 2 minutter klik her

Ansigtsyoga: Styrk din kæbelinje og hals – varighed 2 minutter klik her

Om Cecilie Rolle:

Cecilie er uddannet vinyasa- og hatha yogalærer, i Rishikesh i Indien, og har mere end 7 års erfaring som yogalærer i Danmark. Når man hører Cecilie fortælle om sit yogaliv, skulle man tro, at hun havde levet mindst ni liv. Hun har bl.a. være med-manager af et yogastudie i England, været yogainstruktør i Goa, undervist kommende, lokale yogalærere i Indien, været anatomilærer i Nepal og undervist yoga for surfere i Portugal. Men vigtigst af alt så er Cecilie enormt nærværende, autentisk, en fantastisk yogaformidler og så er hun bare super sød og altid klar med et smittende grin.