AYUS - vi forener

Ayurveda, Videnskab, Spiritualitet

0

Din Kurv

0
Subtotal: 0,00 kr.
Ingen produkter i kurven

Ayurveda type test

SÅDAN TAGER DU TESTEN:

Ayurveda-type testen er kun ment som en vejledning. Ønsker du at gå i dybden med din Ayurvediske type anbefaler vi, at du booker en Ayurvedisk konsultation.

Sæt ét kryds i hver vandret række i nedenstående Ayurveda test. Vælg hvad der gælder bedst for dig indenfor de sidste 3 – 4 uger. Tæl antallet af krydser i hver lodret kolonne. Den kolonne, hvor du har flest krydser, giver dig et praj om, hvilken der er din dominerende ayurvediske krops- og fordøjelsestype (din såkaldte dosha-konstitution).

KLIK HER FOR AT GÅ TIL TESTEN

Ayurveda Danmark

VATA, PITTA OG KAPHA

Et vigtigt begreb inden for Ayurveda er de tre “typer” (doshaer) Vata, Pitta og Kapha. De henviser til tre grundlæggende livsenergier, som findes i kroppen. Alle tre livsenergier er, ifølge Ayurveda, altid til stede hos os alle, men forekommer i forskellige konstellationer fra person til person.

VATA, PITTA OG KAPHA

Denne helt unikke sammensætning af livsenergier bestemmer hvilken ayurvedisk type vi er, og giver os vores specifikke kropslige, mentale og følelsesmæssige karakteristika. Når de tre energier er i ubalance giver det anledning til forskellige fysiske og mentale symptomer. Et centralt koncept inden for ayurvedisk medicin er teorien om, at sundhed eksisterer, når der er balance mellem de tre grundlæggende livsenergier

KLIK HER FOR AT GÅ TIL TESTEN